Successos

Dos dies de dol per la mort de la família de Bellcaire d'Empordà

El ple de l'Ajuntament de Bellcaire d'Empordà, amb caràcter d'urgència i en sessió extraordinària va decretar ahir dos dies de dol, fins avui dilluns a mitjanit i fer onejar la senyera fins a mig pal per la mort en accident de trànsit del jutge de pau Joan Rodríguez Perisé, la seva dona Maria Glòria Puig Fàbregas i la seva filla Carla.

L'alcalde Jaume Gifre va convocar aquest ple per fer una declaració institucional de condol esmentant que “el que havia de ser un plàcid cap de setmana va quedar sotmès a una gran tristesa i dolor pel que suposa aquesta tragèdia”. Segons una nota de l'Ajuntament, Rodríguez, jutge de pau del poble de Bellcaire d'Empordà des del 2004, va establir un lligam amb el poble arrel del seu casament i sempre havien mantingut un compromís sincer amb el poble, l'escola i amb tot tipus d'iniciatives socials i amb els amics i veïns que encara no es poden creure l'abast de la tragèdia. Segons va esmentar l'alcalde de Bellcaire, tot el poble està consternat per la pèrdua del seu jutge de pau i de la seva família. Quan va acabar el ple i abans d'aixecar la sessió, l'alcalde va demanar a tots els presents un minut de silenci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.