Punt divers

Un mosso fora de servei facilita la detenció de quatre lladres a La Farga de Bebié

Un Mosso d'Esquadra que es trobava fora de servei va facilitar la detenció de quatre lladres a la colònia industrial La Farga de Bebié, al municipi de Les Llosses (Ripollès), en alertar de l'activació d'una alarma a la zona, fet que va permetre que agents de la comissaria de Ripoll s'hi acostessin i poguessin descobrir-hi quatre lladres a l'interior, retinguts pel mateix mosso. Els fets van passar el 28 de juny passat i els quatre detinguts són Gerard A.M., de 18; Francesc F.B., de 21 anys; Albert F.O., de 20 anys, i Francesc A.H., de 22 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Joan Despí, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Agents de la comissaria de Ripoll, que feien tasques de seguretat ciutadana per la població, van rebre l'avís d'un mosso que es trobava fora de servei i que els va alertar que s'havia activat una alarma a La Farga de Bebié. Ell, en anar a comprovar els fets, havia trobat quatre nois a l'interior del complex i en aquells moments els tenia retinguts. Una patrulla es va dirigir ràpidament a la fàbrica i, una vegada al lloc, va comprovar que els nois, que havien anat a la zona dels habitatges, les botigues i la sala del cinema, havien forçat quatre portes per tal d'entrar a les instal·lacions de l'empresa. Concretament, els joves havien entrat al cinema -que actualment està tancat-, havien fer un petit foc amb papers i havien llençat per terra moltes pel·lícules. Davant les evidències, els agents van detenir els quatre joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts, dels quals Francesc A.H. té antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.