Punt divers

La consellera de Treball, Mar Serna, qualifica de sorpresa l'ERO anunciat per Roca

La consellera de Treball, Mar Serna, ha dit que és una sorpresa l'expedient de regulació anunciat per Roca per acomiadar 713 treballadors. Serna ha dit que no entén perquè l'empresa no esgota totes les possibilitats abans d'arribar a la regulació d'ocupació donat que es trobava en una situació d'expedient de contractes. Serna ha dit que s'han de buscar solucions alternatives i consensuades. La consellera ha dit que espera, tot i ser una decisió del Ministeri de Treball, que l'empresa col·labori amb les diferents administracions implicades i els treballadors per buscar una bona solució.

L'ERO presentat per Roca, dels 713 treballadors que s'acomiadarien, seria una quarta part seria de la plantilla de Gavà, Alcalà de Guadaira, Alcalà de Henares i es oficines centrals de Barcelona.Serna ha dit que emblaria que donat que el període de consultes no s'inicia abans de vacances no li em sembla adient fer aquest anunci abans de vacances sense haver-ho parlat amb els treballadors. Serna confia que l'empresa pugui avançar per una diferent via que fins ara.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.