Punt divers

Activen el Transcat per un camió carregat de gasoil que s'ha incendiat a l'AP7 a Vilademuls

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha activat a dos quarts de dues de la tarda la fase d'emergència del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat), per un accident de trànsit a Vilademuls (Pla de l'Estany), en el qual s'ha vist implicat un camió que transporta gasoil. El sinistre ha passat a tres quarts d'una en el quilòmetre 48 de l'AP7 en sentit nord. Segons les primeres informacions hi hauria implicats un turisme, una furgoneta i un camió. Com a conseqüència de l'accident, la cisterna del camió s'ha encès i ha provocat també un petit incendi forestal als marges de l'autopista.

Dues persones han resultat ferides greus en l'accident, el conductor del camió que ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona; i un menor amb cremades evacuat amb helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.Fins al lloc s'han desplaçat 3 mitjans aeris, entre els quals helicòpters bombarders que estan fent descàrregues a l'incendi forestal, i una dotzena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, les quals treballen en les tasques d'extinció del foc que afecta el camió i la vegetació dels voltants. Al lloc també hi ha cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius dels serveis sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.