Punt divers

La plataforma santcugatenca fa un acte sota el mar per animar els catalans a votar a les consultes

La plataforma santcugatenca per l'autodeterminació ha portat a terme un acte simbòlic aquest dimarts a la platja de Tossa de Mar per animar a la societat catalana a que vagi a votar el pròxim dia 13 de desembre a les consultes sobre la independència. L'acte ha rebut el suport de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència i ha consistit en què tres submarinistes s'han submergit al mar, on han desplegat una senyera amb el lema: '13D: mulla't i vota'' i han fet una votació simbòlica.

L'acte ha comptat amb la presència Elisenda Romeu, responsable de campanya de la coordinadora nacional, i Joan Contijoch, coordinador de la plataforma santcugatenca per l'autodeterminació. En una nota, han destacat que 'la voluntat de la Coordinadora és fer arribar la convocatòria electoral de les consultes populars sobre la independència a tots els racons de la geografia catalana'. De fet, han assenyalat que esperen que aquest dia 'hi hagi una elevada participació ciutadana'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.