Punt divers

Navàs destinarà 700.000 euros a l'ampliació de l'edifici consistorial

CATALUNYA CENTRAL

L'Ajuntament de Navàs destinarà 707.000 euros dels fons estatal a l'ampliació de l'edifici del consistori. El municipi bagenc ha rebut un total d'1.054.673 euros, dels quals també en destinarà 222.000 a la rehabilitació de la teulada de l'Escola de Música i 125.000 per al nou magatzem de la brigada municipal que es farà al soterrani del complex esportiu de l'Eix. Els treballs per ampliar la casa consistorial preveuen un edifici de tres plantes que permetrà l'adequació dels nous serveis destinats a l'atenció a les persones on s'ubicarà l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i dos soterranis que acolliran l'arxiu municipal, ha explicat l'alcalde de Navàs, Josep Oliva.

L'ampliació del l'edifici consistorial es farà en un solar que hi ha al costat de l'Ajuntament. Els treballs també preveuen una millora de l'accessibilitat amb la instal·lació d'un ascensor, ha explicat l'alcalde de Navàs, Josep Oliva.

El consistori també arranjarà els soterranis del complex esportiu de l'Eix com a magatzem municipal. D'aquesta manera s'alliberaran aules de l'Escola de Música que fins ara s'han hagut de destinar provisionalment a la funció d'arxiu municipal.

A més, també s'aprofitarà el fons estatal per a la rehabilitació de la teulada de l'Escola de Música i per al seu reforçament. Així, aquest equipament cultural també guanyarà més espai útil per a les classes alhora que es resoldran les deficiències estructurals existents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.