Punt divers

El Port de la Selva estrena una seu pels vigilants municipals construïda en un pis d'una antiga caserna

COMARQUES GIRONINES

El vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, ha inaugurat el migdia d'aquest dissabte la nova seu de vigilants municipals del Port de la Selva (Alt Empordà), construïda en el primer pis d'una antiga caserna de la Guàrdia Civil. Els 100 metres quadrats del primer pis del número 9 de la plaça de la Constitució disposen d'una recepció, un espai per a l'atenció administrativa i arxiu, d'un espai de repòs i vestidors amb dutxes. A l'acte també hi ha assistit el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i l'alcalde del municipi, Genís Pinard. Les obres de rehabilitació van començar a l'octubre i han comptat amb el suport econòmic de la Diputació a través de dues línies de subvenció.

La nova seu dels vigilants municipals està ubicada al primer pis de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, que fins ara estava destinada a acollir els habitatges dels agents. El projecte també ha servit per habilitar un accés a la nova seu des de la plaça Constitució. D'altra banda, la planta baixa de la caserna acull les dependències de Correus.

Les obres de rehabilitació van començar a l'octubre i han comptat amb el suport econòmic de la Diputació a través de dues línies de subvenció, una de 90.000 euros mitjançant el Pla Específic de Cooperació Municipal, i una altra de 7.500 euros del Fons de Subvencions Extraordinari. En total, 97.500 euros.

Durant la inauguració, el vicepresident de la Diputació i diputat de Cooperació Municipal, Narcís Casassa, ha destacat la voluntat de la Diputació de Girona de reforçar el seu suport a tots els ajuntaments de les comarques gironines a través de les diferents línees de subvencions. Ha incidit també especialment en els 8.200.000 euros del fons de subvencions del 2009 que l'ens supramunicipal atorgarà enguany als municipis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.