Punt divers

El desdoblament de la C-14 entre Reus i Alcover estarà llest 4 mesos abans del que estava previst i funcionarà abans de l'estiu

CAMP DE TARRAGONA

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha visitat aquest dijous les obres del desdoblament de la C-14 entre Reus i Alcover, i ha afirmat que la nova autovia entrarà en funcionament abans de l'estiu, concretament 'al voltant de Sant Joan', cosa que significaria avançar-se entre tres i quatre mesos sobre el període establert. Nadal ha dit que el tram de cinc quilòmetres entre la riera de la Selva del Camp (Baix Camp) i l'enllaç amb la C-37 a Alcover ja està llest, i que els altres cinc quilòmetres que van des de la variant de Reus i la riera de la Selva del Camp estan 'molt avançats'. El secretari per a la Mobilitat ha destacat que la nova autovia de deu quilòmetres 'és molt convenient per temes de seguretat diària'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.