Successos

Els incendis de Hawaii, el desastre més mortal de la història de l’estat

Pugen a 80 les víctimes dels devastadors focs, que han afectat principalment la illa de Maui, arrasant la localitat de Lahaina

Ja són 80 les persones mortes per l’incendi de Hawaii el que converteix els focs en el desastre més mortal en la història de l’estat americà, segons la cadena CNN.

Les autoritats han confirmat la xifra en un missatge en el web oficial de Maui, la zona més devastada i han avisat a la població, segons recull una informació de l’agència Efe, que l’incendi de la localitat de la Lahaina encara no està controlat.

La nova xifra de persones mortes, que és probable que augmenti en les properes hores atès que hi ha un miler de desapareguts, situa els focs de Hawaii per davant del tsunami de 1960 en què van morir 61 persones a la localitat de Hilo. Abans que el territori fos un estat dels Estats Units, el 1946, l’arxipèlag ja havia patit un altre tsunami que va acabar amb la vida de 158 persones.

En una entrevista a la CNN aquest divendres, el governador de Hawaii, Josh Green, ha admès que encara pot passar més d’una setmana fins que les autoritats locals puguin revisar les restes calcinades de la històrica localitat de Lahaina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]