Punt divers

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans reclama que la nova línia d'ESO de Santpedor vagi al centre públic i no al concertat

CATALUNYA CENTRAL

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) s'ha sumat a la campanya de les associacions de mares i pares dels centres públics de Santpedor per reivindicar que la nova línia d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) que s'ha de concedir al poble sigui per a l'institut públic IES d'Auro i no per a l'escola concertada Llissach. El SEPC recollirà signatures de suport al manifest impulsat per les AMPA de Santpedor durant tota la setmana per sumar-les a la petició que es farà arribar a la conselleria d'Educació. Segons el SEPC, la decisió del Departament de concedir la línia a un centre concertat podria ser un primer exemple del rumb que vol agafar el Departament amb la proposta de bases de la Llei d'Educació de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.