Successos

policial

investigació per assassinat

Busquen el cotxe del veí de Figueres assassinat

És un Opel Corsa que no era ni al lloc on van trobar el cos a Sant Pere Pescador ni a casa de la víctima

Els investigadors dels Mossos han passat les dades del cotxe d’Enric Pagès Teixidor, trobat assassinat a Sant Pere Pescador, a totes les comissaries i a la resta de cossos policials per intentar trobar el vehicle, que es considera una peça clau i que no va ser localitzat a la zona on va ser trobat el cos. El cotxe és un turisme amb matrícula 1906 HLZ que se suposa que Enric Pagès va dur des de Figueres fins a la zona d’aparcaments de platja a Sant Pere Pescador on dissabte al vespre una dona en va descobrir el cadàver. Els Mossos van rastrejar la zona però no el van trobar, de manera que una de les possibilitats és que l’homicida se l’emportés per robar-lo o per fugir de l’escena del crim i no deixar pistes. Tampoc es va trobar la documentació personal ni la cartera de la víctima, i no es pot assegurar que el lloc de la troballa sigui l’escenari de l’homicidi.

Enric Pagès Teixidor, de 82 anys i vidu, serà enterrat avui a Figueres, on havia nascut, on vivia i on era molt conegut i també reconegut com a pintor, faceta a la qual, com a aficionat, es va dedicar especialment a partir de la seva jubilació del banc on treballava. El 2013 va exposar la seva obra al castell de Sant Ferran, en el marc d’una exposició muntada pels Amics del Castell de Sant Ferran, que la recorden com un gran èxit de visitants. Havia fet altres exposicions al Banco de Bilbao, Navata, Roses, el Casino Menestral de Figueres, l’hotel Travé de Figueres, el restaurant Montserat de Torroella de Montgrí, la carnisseria Serra-Plà i la seu del Consell Comarcal a Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia