Successos

Successos

Un treballador mor a Vilamalla en un accident

L'home, de 26 anys, va quedar atrapat en una màquina de fer talls

Un jove de 26 anys i veí de Figueres va morir dissabte al matí mentre estava treballant a Vilamalla. Els serveis d'emergència van rebre l'avís passades les set del matí des de l'empresa Pacfren, especialitzada en l'elaboració i distribució de pa congelat precuinat. Fins al carrer Castelló del polígon industrial Empordà Internacional s'hi van desplaçar sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d'Esquadra. Dins l'empresa hi havia un treballador que s'havia quedat atrapat dins d'una màquina de producció mentre feina el manteniment de neteja. Malauradament, els sanitaris del serveis d'emergència ja no podien fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 26 anys, veí de Figueres i nacionalitat espanyola. Segons fonts pròximes al cas, el jove no feia gaire que havia començat a treballar a l'empresa, i dissabte, concretament, no li tocava treballar, però estava fent la substitució d'un company.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament d'Empresa i Coneixement. La màquina de fer talls on estava treballant la víctima ha quedat precintada a l'espera de concloure la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]