Detenen una parella relacionada amb una xarxa de delinqüència organitzada, a Viladecavalls

Una operació coordinada per la unitat central operativa (UCO) i l'equip contra el crim organitzat (ECO) de la Guàrdia Civil va permetre la detenció la matinada de dimarts d'una parella veïna de Viladecavalls (Vallès Occidental) que suposadament estaria relacionada amb una perillosa xarxa de delinqüència organitzada.

L'operació, que es troba sota secret de sumari per odre d'un jutjat d'instrucció, va començar poc després de les quatre de la matinada en una casa de la urbanització de Sant Miquel de Guanteres, a Viladecavalls. Els agents de les unitats d'intervenció especial de la Guàrdia Civil van assaltar la casa, però a l'habitatge només van localitzar la dona, que va ser arrestada. L'home, segons van assegurar fonts properes al cas, va escapar pel darrere de la casa quan va veure els agents. Durant la persecució, la Guàrdia Civil va disparar a l'aire diversos trets intimidatoris per intentar reduir l'home, però el sospitós va continuar fugint per la urbanització. Finalment es va acabar entregant minuts més tard, després que caigués a terra i es fes mal al peu, segons han precisat les mateixes fonts. El detingut té 45 anys i és de nacionalitat espanyola. La seva parella en té uns 30. Tots dos residien habitualment a Viladecavalls.

Després de les dues detencions, la Guàrdia Civil va registrar la casa i es va endur nombrosa documentació i diversos vehicles de gamma alta que la parella tenia emmagatzemats a casa seva. Sembla que la parella estaria relacionada amb activitats d'extorsió a persones adinerades. Fonts de la Guàrdia Civil van explicar ahir que la investigació contra aquesta xarxa organitzada continua oberta i que no es descarten noves detencions en els propers dies, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.