Busquen un ancià de Camós que va desaparèixer dissabte

Diversos efectius dels Bombers, Mossos d'Esquadra, agents de la Policia Local de Banyoles, familiars i voluntaris porten a terme la recerca de l'ancià Joan Teixidor, de 84 anys i veí de Camós, que aquest dissabte al matí va desaparèixer a Banyoles després d'agafar el cotxe des de casa seva a Camós per anar a comprar el pa i el diari. En la recerca, que va començar a mig matí d'ahir, s'està pentinant, segons han apuntat els Mossos, les zones de Banyoles, Camós, Porqueres, Mieres i també part de la Garrotxa que limita amb el Pla de l'Estany.

Joan Teixidor va desaparèixer dissabte al matí després d'agafar el cotxe per anar a comprar a Banyoles, com feia cada dia, per tornar a ser a casa al migdia. però dissabte no va tornar. Segons els seus familiars, pels volts de dos quarts d'onze havia comprat el pa, però des d'aleshores no n'han sabut res més. L'home, que viu amb la seva muller, no pateix cap malaltia tot i que a vegades tenia pèrdues de memòria o es desorientava.

Joan Teixidor anava amb un cotxe Citroën Saxo de color gris platejat, amb matrícula 9540 BCB. Té els cabells de color blanc, una estatura d'1,70 metres i és de complexió prima. Anava vestit amb pantalons de vellut de color gris, jersei obert de color negre i camisa de quadres vermells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.