Política

Junqueras avisa que només amb “generositat i voluntat de sumar s'avança”

El president d'ERC enllaça el vídeo del Papa que reclama que es dialogui entre religions i es col·labori “amb els que pensen diferent

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avisat aquesta divendres que només amb “generositat i voluntat de sumar s'avança” i ha posat d'exemple la crida al diàleg que ha fet el Papa Francesc a través d'un vídeo que ha publicat a Internet. “El món és plural, ric i divers. I només amb concòrdia, generositat i voluntat d'avançar s'avança”, ha dit a través de Twitter Junqueras per tornar a reclamar un acord que permeti la investidura en les properes hores i eviti eleccions anticipades.

En el vídeo enllaçat pel president d'ERC, Francesc reivindica el diàleg entre religions i la necessitat de “col·laborar amb els que pensen diferent”. El Papa subratlla que, al final, “tothom és fill de Déu” i per això diu que espera que “el diàleg sincer entre homes i dones de diverses religions comporti fruits de pau i de justícia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia