Política

política

Pep Berga (Junts), alcalde d’Olot

Ha fet una crida a la cooperació de tots els regidors per afrontar reptes com el canvi climàtic, la transició energètica i la falta d’habitatge

El candidat de Junts per Olot, Pep Berga, ha estat elegit com a alcalde. Ha estat escollit amb els onze vots conjunts d’ERC i Junts. Tot i que tingui majoria, Berga ha volgut fer una crida als 21 regidors a la cooperació per poder avançar projectes i afrontar reptes com el canvi climàtic, la transició energètica, la falta d’habitatge i les polítiques socials per les persones més necessitades. 

El ple d'investidura ha estat tres setmanes més tard que la resta d'ajuntaments a causa del recurs que va presentar el grup Activem Olot al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i que ha estat desestimat. El pacte amb ERC ha permès a Pep Berga (Junts) revalidar el càrrec d'alcalde, després que el grup que encapçala perdés la majoria absoluta a les urnes les darreres eleccions. L'alcalde d'Olot està convençut que el pacte "permet un govern estable", però reconeix que caldrà "aprendre a treballar en equip". A més, resta importància al recurs presentat per Activem Olot que considera que ha de quedar "al capítol de les anècdotes".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia