Política

Un acte oficial reuneix Pujol, Montilla i Mas

Es troben en la celebració de la jubilació anticipada dels Mossos

Els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, José Montilla i Artur Mas van coincidir ahir en un acte del sindicat policial SAP-Fepol per celebrar la jubilació anticipada dels Mossos d’Esquadra a partir dels 60 anys, una històrica reivindicació que el govern espanyol va pactar amb ERC el novembre passat.

L’acte, celebrat a l’edifici del World Trade Center de Barcelona, va reunir també exconsellers d’Interior dels últims anys, com ara Felip Puig, Ramon Espadaler) o Miquel Buch. Tampoc hi va faltar l’actual responsable de la conselleria, Joan Ignasi Elena, i el comissari en cap, Josep Maria Estela.

Els expresidents i exconsellers no van intervenir en l’acte, al qual van ser convidats per emfatitzar la importància històrica que té per als Mossos d’Esquadra l’acord per a la jubilació anticipada. Agents dels Mossos en el servei d’escorta personal de Jordi Pujol són alguns dels que ara es jubilen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia