Un grup d'entitats de Canet crea una plataforma per celebrar un referèndum

La societat civil de Canet també ha fet un pas endavant per a la creació d'una plataforma que s'encarregui d'organitzar una consulta popular per a la independència de Catalunya. Els membres de la Coordinadora Canet Decideix! són gent vinculada a la vida associativa del municipi i han convocat una primera reunió oberta a la ciutadania el dia 24 d'octubre al centre parroquial de Canet «per informar i constituir la comissió organitzadora de la consulta».

De moment, la plataforma ha enviat una carta a les diferents entitats locals en què els demana la col·laboració, i ha penjat en el web www.canetdecideix.org un manifest en què deixa constància de la necessitat «de tenir el dret a decidir com volem que sigui el nostre país». La plataforma, que s'emmiralla en el referèndum celebrat a Arenys de Munt el 13 de setembre, ha començat a buscar adhesions a títol individual i ahir a la tarda ja eren prop d'una cinquantena les persones que hi havien donat suport. L'entitat també dóna l'oportunitat als simpatitzants de la proposta per fer una consulta popular per a la independència a Canet de fer aportacions econòmiques que ajudin a pal·liar les despeses que es preveuen si es tira endavant el referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.