Política

Compromís per Paterna denuncia la manca de transparència de l'alcalde

Ha estat convocat el ple d'organització municipal sense arribar a cap consens amb els grups polítics

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “finalment l'alcalde del poble s'ha decidit a tornar a enxegar la maquinària municipal en quant a l'estructura organitzativa del consistori i ha convocat el ple extraordinari per a fer-ho oficial. Però la llàstima és que ha fet una convocatòria sense arribar a cap consens amb els grups polítics, ja que des de la junta de portaveus celebrada dimecres no ens ha traslladat cap proposta ni ha fet cap intent d'arribar a acords”.

Segons Ramón, “Sagredo continua venent una falsa imatge d'aperturisme i transparència quan el que està fent és continuisme agustiniano cent per cent. És a dir, ell ordena i mana, i no es dóna compte que té minoria absoluta. Fins i tot ara intenta vendre una Junta de Govern Local (JGL) plural amb veu i vot per a tots els partits amb representació, vot inútil perquè ell continua amb la majoria dels vots en la Junta”.

El síndic de Compromís per Paterna saber i participar en la vida municipal però no al preu de que vol fer-los pagar Sagredo. Assegura que “no volem ser comparsa de ningú. Que se deixe de floritures. Si vol transparència, que faça les JGL públiques. I si vol que participem en les decisions que signe l'acord programàtic i podrem parlar de co-governar de igual a igual ja que els dos grups tenim sis regidors”.

Queden quatre anys i Sagredo ha començat la legislatura esquivant qualsevol situació que signifique consens, sense acontentar a cap dels cinc grups que no estan en el govern. Un escenari que es plasma ara, sense acords amb els portaveus de l'oposició, en la convocatòria del ple d'organització de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]