Política

Compromís per Paiporta ha iniciat converses amb la resta de partits polítics

Únicament ha exceptuat el Partit Popular per entendre que no poden arribar a cap tracte amb aquesta formació política

La primera presa de contacte va tenir lloc abans de l'inici del cap de setmana amb el cap de llista del PSPV, Vicent Císcar ambqui asseguren que han trobat bona sintonia i predisposició absoluta per arribar a punts d'encontre basats en els programes, concretament en: transparència i mesures socials.

Compromís també ha mantingut una conversa informal amb representats de Podeu, en la qual el cap de llista Alberto Torralba ha explicat que presentarà la seua candidatura a l'alcaldia, ja que sembla que comptarà amb el suport de Partit Popular i Ciudadanos. PodEU també ha manifestat la predisposició a encapçalar un govern de concentració, en el que entraria el PP.

Des de Compromís han informat sobre la línia roja consistent en “no participar en cap govern amb els responsables de l'estafa ni amb còmplices de la corrupció, és a dir amb el PP, ni podem ni volem oblidar que són els responsables de la de la situació desesperada que viuen moltes famílies a Paiporta i que són el partit de Rus, Rafael Blasco i Serafín Castellano”.

la formació ecovalencianista espera que s'impose la coherència i que es prioritzen les necessitats de transparència i polítiques socials que necessita el poble a altres qüestions i és per això que han anunciat que resten a l'espera d'un canvi de posicionament en els plantejaments d'algunes formacions polítiques consultades.

Per últim s'està pendent d'un encontre amb la cap de llista de Ciutadans per plantejar solucions als problemes del poble.

En resum, en aquestes reunions des de Compromís han valorat molt positivament la possibilitat de fer fora al partit que ha escomès grans retallades socials i ha dut la corrupció a les institucions. També han mostrat la predisposició a configurar un govern d'esquerres que li faça un cordó sanitari al PP i que treballe sobre un programa social, que tinga com a prioritat immediata atendre l'emergència social actual i acabar amb els desnonaments. Com a força majoritària de l'esquerra, han manifestat que presentaran la candidatura d'Isabel Martín a l'alcaldia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia