Política

Avui, debats a Bescanó i Santa Coloma de Farners

En el marc del cicle de debats electorals que organitza El Punt Avui amb més d'una vintena de mitjans de comunicació i entitats locals, avui és el torn de Bescanó i Santa Coloma de Farners. Al municipi del Gironès, l'acte està previst a les vuit del vespre al teatre municipal. En el cas de la capital de la Selva, l'horari és el mateix –vuit del vespre– i la cita és a l'auditori. L'acte està organitzat per l'agència La Selva Comunica.

En aquests debats hi estan convidats tots el candidats que es presenten a les eleccions del 24 de maig i és una bona ocasió perquè les formacions puguin confrontar els seus programes electorals i les seves opinions sobre les problemàtiques i necessitats del municipi.

El cicle continuarà demà, a la Bisbal, a les set del vespre a El Mundial. La cita està organitzada per Tot Bisbal i La Bisbal TV. La setmana que ve, dilluns, serà el torn de Salt (a dos quarts de vuit, a les Bernardes), Anglès (a les vuit, a la sala polivalent) i Lloret (a dos quarts de vuit al teatre municipal, un acte que està coorganitzat amb Nova Ràdio Lloret). Dimarts, estan previstos debats a Palafrugell (a les vuit, al teatre, organitzat per Ràdio Palafrugell amb Edicions Baix Empordà i Revista de Palafrugell), Cassà (Centre Recreatiu, a les vuit, organitzat per Ràdio Cassà i Cassà Digital) i Torroella (a les vuit, Espai Ter).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia