Política

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta una candidatura renovada amb Ferré de cap

El primer edil actual aposta per una llista “jove i de futur”

El PSPV-PSOE de Bocairent ha presentat la seua candidatura a les eleccions municipals del 24 de maig pròxim. L'acte, acompanyat d'un sopar a un restaurant de la població, va comptar amb la presència d'un centenar de persones entre les quals hi havia representants de diferents associacions locals i alcaldes de la Vall d'Albaida i de l'àrea de la serra de Mariola com els primers edils del Palomar, Jordi Vila; d'Atzeneta d'Albaida, José H. Descals; de Benissoda, Antonio Espí; de Carrícola, Susana Cháfer, i d'Alfafara, José Sanz; igualment, va acudir una delegació de l'agrupació socialista de Benigànim amb la seua candidata M. Amparo Canals al front.

Josep-Vicent Ferre, alcalde de Bocairent durant els darrers huit anys, encapçala una llista que compta amb Noelia Vañó, regidora de Turisme i Festes, en segona posició. A continuació, es produeix una renovació completa respecte de l'equip de govern actual «per assegurar-ne el futur amb una candidatura jove». A partir del tercer lloc se situen José M. Beneyto, Begoña Perigüell, Xavier Molina, M. Luz Pascual i Jaume Martínez, tots ells amb menys de 35 anys. El número huit l'ocupa Cristina Rodríguez seguida de Sandra Sisternes, de Josep M. Molina –primer tinent d'Alcaldia fins ara– i Vanesa Doménech.

La presentació de la candidatura no va deixar de banda l'homenatge i el reconeixement als set regidors socialistes d'aquesta legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]