Política

NARCÍS DEUSEDAS

CANDIDAT DE CIU A PALAU-SAVERDERA

“No estem tan malament com diuen els adversaris”

últim cop ·

“Serà l'últim cop que em presento, ho puc garantir. Més tard, quan estigui, vull fer les meves memòries”

“Vull tancar el tema del Sun Village i el tancaré”

Nascut el 1944, explica que va entrar circumstancialment en el món de la política, però des del 1979 ha anat ocupant diversos càrrecs dins de CiU
joan sabater

Narcís Deusedas és un dels alcaldes més antics a la demarcació, ja que governa des del 1979, i es torna a presentar.

Quines són les seves prioritats?
Tancar el tema del Sun Village i un altre problema delicat. Si no hagués estat per això no m'hauria tornat a presentar, però penso que els tancaré. Ho hauria d'haver fet aquest mandat, però les oposicions destructives guaiten més el seu concepte personal i de partit que no pas el concepte global del poble i això fa molt de mal. Tenim pensat fer un repte de futur per diferents conceptes del poble, siguin sanitaris, d'ensenyament, de tercera edat...
Hi ha deute a l'Ajuntament?
El deute que tenim està controlat. Tenim diners pendents de cobrar de les administracions, i si ho comptem com una empresa, entre el deute que tenim i el que ens deuen, estem bé. Els plans que ens van fer bé de reducció els hem complert amb escreix. No estem tan malament com puguin dir els adversaris polítics.
Ha dit que té dos objectius, el Sun Village i un altre. Quin és?
No, no el diré. És un tema delicat i hi ha vegades que una indiscreció provoca que no es pugui arreglar. I repeteixo, com que aquí l'oposició preferia més que les coses no s'arreglin, doncs és millor dir-ho quan estigui tot arreglat. Tot està ben encaminat.
Què creu que ha estat el més important d'aquest mandat?
Hem fet moltes coses. Ara fem una plaça al mig del poble, zones verdes, la connexió de Palau amb la nova sortida... En definitiva, estem contents dels objectius. Tenim una virtut: no ens cansem de demanar i córrer per demanar pel nostre poble i treballar-hi. I això té recompensa. Juntament amb els meus companys hem transformat el poble. També és important haver rebut la confiança de la gent nou mandats. Es diuen moltes coses d'en Narcís, sobretot l'oposició, que si fem les coses mal fetes, però mai no han pogut demostrar res. Realment la gent de Palau sap com és en Narcís. Em presento perquè no sóc persona d'abandonar el vaixell quan està en mala mar. Segurament estaria millor assegut a casa, però sóc un enamorat del meu poble i responsable.
Serà el darrer cop que es presentarà?
Sí, ho puc garantir. Més tard, quan estigui, vull fer –si tinc salut i tot va bé– les meves memòries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]