Política

JORDI COSTA ÉS DIRECTOR DEL CONSERVATORI DE MÚSICA DE GIRONA I VA SER EL MANDAT PASSAT REGIDOR D'HISENDA DE SARRIÀ. ENCAPÇALA PER PRIMERA VEGADA LA LLISTA ELECTORAL DE CIU

CANDIDAT DE CIU DE SARRIÀ DE TER

“Cal estar més a prop de la gent i les seves necessitats”

El candidat pensa que en el mandat passat, en què van compartir govern amb ERC, no es va visualitzar la feina dels regidors de CiU i ara vol posar-la en relleu

Quines són les línies principals del seu projecte per a Sarrià de Ter?
Continuem en un context de crisi, i el pressupost de l'Ajuntament no permet grans inversions. És el moment sobretot d'estar al costat de la gent.
Com es concreta aquesta proximitat?
Obrint-los la porta de l'alcaldia i que hi trobin suport. I atenent demandes, com ara la millora d'equipaments existents però que fa anys que estan oblidats, com per exemple la pista del pla de l'Horta. Els veïns necessiten espais polivalents als seus barris per a les seves activitats, i no els tenen.
Però diu que no és moments d'inversions grans.
Sí, però és que en molts casos no calen. L'espai polivalent es pot facilitar, per exemple, cobrint aquestes pistes ja existents, o tancant una mica els parcs perquè la mainada hi pugui jugar a pilota sense riscos. Parlem de millores, donat el context.
El tancament de la Torras ha estat un cop fort.
Sí. I el trasllat de Manter a Sant Gregori, també ho va ser. La Torras ha comportat el tancament de petits tallers que li donaven activitat. I diversos comerços de l'autovia també han tacat. Aquests fets dificulten la dinamització de la zona comercial i l'activitat industrial. Són dos eixos en què hem de treballar.
Moment complicat per obrir nous negocis.
Hem de treballar per potenciar els actius.
Per exemple?
Aprofitar més que estem al costat de la capital. O crear clústers d'activitats que ja tenim, com per exemple, els relacionats amb mobiliari de la llar.
Tenen un regidor actualment. Aspira a l'alcaldia?
Aspirem a treballar per Sarrià. Si sóc alcalde hi dedicaré el 100% del temps, i tenim un equip amb experiència de govern i il·lusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.