Política

Vila fa costat a l'alcaldable de CiU de Porqueres

El conseller de Territori i Sostenibilitat va assistir a la presentació de Susanna Bazan, que es va comprometre a rebaixar la pressió fiscal

La candidata de CiU a Porqueres reuneix “els valors que vertebren una bona acció de govern municipal: honestedat, humilitat i bon humor”. D'aquesta manera va introduir Susanna Bazan el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en l'acte de presentació de l'alcaldable de la federació nacionalista a Porqueres, que va tenir lloc dissabte al centre cívic d'aquest municipi, davant d'un centenar de persones. Vila, que forma part de la directiva nacional de CDC, es va mostrar agraït amb Susanna Bazan per haver fet “aquest pas endavant en unes circumstàncies difícils”, en un context de crisi econòmica “que ha fet molt de mal”.

La candidata, per la seva banda, va explicar que el fet d'encapçalar la llista era un gran repte personal per a ella, i que l'assumeix “amb moltes ganes i amb molta il·lusió però també amb la responsabilitat i implicació que això requereix”.

Del programa, Bazan va avançar-ne alguns eixos, un dels quals serà la reducció de la pressió fiscal als ciutadans. Segons ella, Porqueres té els valors cadastrals més elevats de tota la comarca i per això –va concloure– cal que es demani al cadastre una revisió a la baixa.

Susanna Bazan, que en els darrers comicis va ocupar el lloc número cinc de la candidatura, va néixer a Barcelona fa 39 anys, tot i que fa molts anys que viu a Porqueres. És diplomada en ciències empresarials i presidenta del club de patinatge artístic local. Com a cap de llista de CiU, pren el relleu de Josep Juscafresa, l'alcaldable dels dos últims mandats.

L'objectiu de CiU de Porqueres és recuperar l'alcaldia, que no ocupen des de fa dues dècades. El 2011 van obtenir dos regidors, mentre que IdP-AM en va aconseguir nou.

LA FRASE

Cal governar amb transparència, participació ciutadana i dades obertes a tothom
Susanna Bazan
CANDIDATA DE CIU A PORQUERES


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia