El PP dubta que Ferraz rebutge una moció de censura a Benidorm, tot i el comunicat de Ferraz

La direcció federal del PSOE ha desautoritzat la possibilitat de la maniobra

Malgrat que la direcció federal del PSOE, en un comunicat emés dissabte, assegura explícitament que no autoritza cap moció de censura, el vicesecretari d'Organització del PP valencià, David Serra, ha manifestat que Ferraz no descarta una maniobra que modifique l'actual signe polític de l'Ajuntament de Benidorm.

«El comunicat és un estratagema per a deixar la porta oberta a la moció de censura i culpar-ne el PP. Però les intencions són molt clares: el PSOE de Benidorm presentarà la moció, avalat per Ferraz, raó per la qual Alarte es veurà obligat a expulsar tots els qui l'han menyspreat a Alacant», ha assenyalat el popular en al·lusió a la coneguda negativa del secretari general del PSPV-PSOE a donar suport a la maniobra.

Serra creu que Leire Pajín, des de la Secretaria d'Organització del PSOE, «està reptant» Alarte amb el propòsit de convertir-se en la pròxima candidata socialista a la presidència de la Generalitat. Serra opina que Pajín té l'objectiu que la seua família «guanye» Benidorm, en referència a la circumstància que sa mare és regidora del consistori.

El popular desafia Pajín que es pronuncie amb la mateixa rotunditat que Alarte sobre la polèmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.