Política

Esteve pren el timó a Regencós com a alcalde

És investit i és el vuitè batlle d'ERC al Baix Empordà, després dels canvis

El fins ara primer tinent d'alcalde de Regencós, Pere Esteve (ERC), va ser investit ahir al vespre nou alcalde del poble, en un ple extraordinari convocat després de la renúncia de Josep Fontanillas (CiU) al càrrec per complir així el pacte de mandat entre les dues formacions.

El nou alcalde republicà va agrair el suport dels companys de govern i va oferir diàleg i la predisposició a compartir informació amb Millorem Regencós (MR), que va ser l'opció més votada el 2011 però no va arribar a acords amb els altres dos grups. El portaveu de la formació, l'ecosocialista Marc Vidal, el va felicitar i va recollir l'oferiment d'Esteve, abans de desitjar “que l'any que resta de mandat sigui profitós per al poble”. El nou alcalde, que admet que encara no hi ha res decidit sobre la seva continuïtat com a número 1 l'any vinent, és el vuitè d'Esquerra al Baix Empordà, després que Monar, a Pals, i Cebrià, a Vall-llobrega, hagin arribat al càrrec en els darrers mesos.

En la votació, els dos regidors de CiU i els dos d'ERC van donar suport a Esteve, mentre que els tres edils de MR, com ja havien anunciat, van proposar Vidal com a candidat. A la breu sessió hi van assistir els diputats d'ERC Sergi Sabrià i Lluís Sais, i el president territorial del partit, Josep Maria Rufí. Tot seguit, govern i oposició van compartir plegats un refrigeri al centre cívic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia