Política

Mas reitera el seu compromís “inequívoc” per fer realitat la consulta

El president de la Generalitat reafirma en una carta enviada als alcaldes el “mandat” sorgit de les urnes per fer possible una consulta “dialogada i pactada”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reiterat aquest dimarts el seu compromís “inequívoc” per fer realitat el “mandat clar” sorgit de les urnes perquè el Govern “possibiliti una consulta dialogada i pactada”. Mas ho ha fet en una carta que ha enviat als alcaldes catalans en motiu de la Diada Nacional.

“El meu compromís de fer possible la voluntat popular i el mandat parlamentari és inequívoc. Poder decidir el nostre futur col·lectiu és poder oferir un futur de major prosperitat i benestar als nostres conciutadans”, assegura en la carta.

Per Mas, el “progrés nacional i progrés social formen part de les baules d'una mateixa cadena i són indestriables”. “El compromís amb el futur nacional és també el compromís amb el futur social”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.