Política

judicial

Arxivat el cas contra el govern de Susqueda

El Tribunal de Comptes ha arxivat el cas contra l'Ajuntament de Susqueda, investigat per suposades irregularitats comptables comeses els anys 2008 i 2009. La decisió no és ferma i es pot recórrer, segons informa l'agència ACN. L'alcalde de Susqueda, Joan Mercader, no vol fer declaracions sobre l'afer judicial, però assegura que té “la consciència molt tranquil·la” i atribueix la denúncia a enemistats personals o a enfrontaments polítics. El Tribunal de Comptes va obrir la investigació arran d'una denúncia que atribuïa al govern municipal activitats econòmiques poc clares. Concretament, denunciaven que l'equip de govern a mans de Junts per Susqueda – Acord Municipal i encapçalat per l'alcalde Joan Mercader– havia facturat dietes i desplaçaments sense justificant o havia apujat arbitràriament el sou al secretari municipal.

La investigació ha conclòs que “no hi ha indicis” d'irregularitats. L'origen del cas que ha arribat a mans del Tribunal de Comptes és una denúncia presentada per un regidor de l'oposició i una associació de veïns que van considerar que el govern cometeia irregularitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.