Política

maresme

El secretari de Sant Cebrià diu que l'alcalde no s'ha saltat cap acord de ple

L'informe estableix que la moció de la CUP no exigia què no cobrés la paga extra

El secretari de l'ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta considera que l'alcalde, Pere Vega (PSC) no s'ha saltat cap acord de ple tal i com defensa el regidor de la CUP. Lluís Perramon va denunciar abans de final d'any que Vega havia incomplert una moció aprovada per majoria en què es va aprovar que l'alcalde no cobrés la paga extraordinària de Nadal en solidaritat amb els treballadors municipals. L'informe jurídic emès pel secretari especifica que del redactat de la moció de la CUP no s'interpretava que el ple adoptés la resolució de no fer efectiu el pagament de la paga extra. “La literalitat del redactat donava a entendre que es deixava en el propi alcalde la decisió de renunciar o no a la paga”, precisa. Tot i això, el document també indica que la CUP pot interposar recurs si no està d'acord amb l'acord pres per l'alcaldia.

L'alcalde ha criticat avui la campanya de desprestigi contra ell engegada per la CUP de Sant Cebrià i un cop conegut l'informe del secretari ha retornat al regidor de la CUP el sac de carbó que li va ser entregat la nit de Reis pels membres de la formació. “La forma de fer de la CUP intentant tergiversar i enganyar a la nostra població amb aquesta falsa informació, nomes denota la vostre falta d'ètica política”, indica en l'escrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.