Política

Exigeixen a Castedo que dimitisca en el ple de dilluns d'Alacant

Compromís vol que es comence a treballar d'una vegada en un model de futur per a solucionar la paràlisi de la ciutat

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “al ple del pròxim dilluns, l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, hauria de reconèixer que no ha sabut ser la dirigent que mereixia esta ciutat perquè no ha sabut gestionar l'Ajuntament com cal en este moment de crisi econòmica, però sobretot perquè ha fet que la ciutat se situe al punt de mira com a nexe d'unió de la corrupció”.

La diputada de Compromís ha explicat que “aquesta situació danya moltíssim la imatge i el potencial d'Alacant i també als ciutadans, que no mereixen viure sota esta realitat” i, per això, considera que “després de fer aquesta anàlisi, el més digne i raonable que podria fer Castedo és presentar la seua dimissió al ple de dilluns pel bé de la ciutat”.

El portaveu de la coalició ha apuntat que “Castedo no ha sabut aprofitar la majoria absoluta per prendre mesures de calat, sinó que continua amb unes dinàmiques de govern opaques que no apropen el ciutadà a la institució i tampoc pren mesures microeconòmiques destinades a solucionar el moment que vivim”. “És cert que algunes vegades ha dit que ha col·locat algú en empreses d'Ortiz, però això sona a acudit quan molts joves d'Alacant estan buscant-se la vida a l'estranger”.

Per la seua banda, Ignasi Bellido ha explicat que des de Compromís han elaborat un document amb les qüestions que s'han de prioritzar, una proposta que han registrat de manera ofocial i perquè es contemple en el ple del pròxim dilluns i que hauria de comportar una declaració institucional de la corporació per a exigir al Govern central que varie els Pressupostos Generals de l'Estat, perquè a la coalició Compromís s'opina que “ja està bé de marginar Alacant i les seues comarques, de manera que cal que exigir que siga tractada d'una manera justa”.

També han demanat que es rescaten les grans concessions i es municipalitzen, ja que consideren que és una manera d'estalviar i millorar la gestió, que els ciutadans veuen ara com a deficient

Bellido ha afegit que “a més, si Castedo resulta condemnada entre altres qüestions per revelar informació privilegiada, tindrem sota sospita les grans concessions municipals que en estos moments estan en les mans del mateix de sempre, una situació que podria portar a que es demanara la nul·litat dels processos perquè s'ha vist que hi ha un empresari afavorit per la mà municipal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.