Política

La Mancomunitat de l'Horta Sud s'organitza políticament

La darrera reunió mantinguda ha aprovat les vicepresidències i la junta de govern

El primer plenari presidit per Soletat Ramón com a nova responsable de l'ens comarcal després de la dimissió per incompatibilitat de Carmen Jàvega, ha estat aprovada per unanimitat la composició de la nova junta de govern.

A partir del dia de la data, la composició d'aquesta comissió la forma Remei Avia, alcaldessa d'Alcàsser; Carmen Jàvega, alcaldessa d'Aldaia; Vicent Ibor, alcalde de Paiporta; Empar Folgado, alcaldessa de Torrent; Vicent Pastor, alcalde de Massanassa i Carles Fernández Bielsa, alcalde de Mislata. Les tres vicepresidències les ocupen Remei Avia, Carmen Jàvega i Conxa García, alcaldessa de Picassent.

En aquesta sessió plenària s'ha ratificat la subvenció per al servei de menjador del Centre d'educació Especial La Unión de Torrent i l'aprovació d'una addenda pera finançar la despesa de funcionament d'aquest mateix centre durant el 2012.

No han demanat cap dissolució

Pere Rossell

Una vegada més, les persones que habitualment segeuixen la política comarcal, han tornat a restar decebudes en veure que aquest ens mancomunat encara no ha demanat la dissolució irrenunciable d ela Diputació de València en favor d'aquesta Mancomunitat i dela resta de les existents al conjunt del País Valencià.

Mentre Rajoy no fa més que retallar a dreta i a esquerra (més a l'esquerra que no a la dreta) en aquesta contrada comarcal, no s'estan en miquetes i continuen triplicant les infraestructures de l'administració. Comença a ser hora que es demane la dissolució d ela Diputació que presideix Rus, però els seus comilitants no ho fan ni ho faran, fins que no reben l'ordre de Madrid, que és on està situat el seu referent més pròxim.

Aquesta comarca i d'altres moltes del País Valencià han de posar la mirada a Madrid, un lloc que per als valencians sempre ens resulta familiar, al menys des de l'any 1707, quan el mal d'Almansa ens va atrapar i encara ara ens manté enviscats.

Hi ha massa qüestions a resoldre al vessant Sud de la comarca de l'Horta perquè els polítics hagen de preocupar-se directament d'ells. Sempre solen argumentar que no tenen competències i la primera competència que haurien de fer valdre és la configuració del mapa polític valencià que encara està per resoldre des de fa més de 30 anys. Això són coses massa terrenals com per a haver d'atendre. És millor parlar de subvencionar els amics, saludats i coneguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.