Política

Crespo lliura el passaport al jutge del “cas Emarsa”

El lliura a petició pròpia en garantia que no fugirà de la justícia

Nega tenir cap compte bancari a Andorra

L'exvicepresident de la Diputació de València i exalcalde de Manises, Enrique Crespo, ha lliurat aquest dimecres el seu passaport al jutjat d'instrucció núm. 15 de València com a prova que no fugirà de la justícia per les imputacions en el presumpte cas de corrupció Emarsa.

Crespo ha assegurat als mitjans que l'ha lliurat a petició pròpia com a prova que no té intenció de marxa perquè “no podria deixar una terra a què se sent molt arrelat”. El jutge l'havia citat a petició de l'acusació particular per tractar sobre l'aplicació de mesures cautelars davant un possible risc de fugida.

Preguntat sobre si la justícia andorrana ha obert un procés contra ell per presumpte blanqueig de capitals, com han avançat mitjans valencians, Enrique Crespo ho ha confirmat, però ha manifestat que no té cap compte bancari obert al país pirinenc.

Crespo està imputat per presumpta malversació de fons públics, delictes societaris i estafa en la gestió de la depuradora d'aigües de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.