Política

15 intel·lectuals signen un manifest en favor d'Arcadi Oliveres

El conseller d'Interior, Felip Puig, va anunciar que estudia la possibilitat de querellar-se contra el president de Justícia i Pau

Oliveres va insinuar que els agents de paisà haurien iniciat la violència al voltant del parc de la Ciutadella

15 intel·lectuals han signat aquest divendres un manifest de suport al professor titular del departament d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, Arcadi Oliveres, després que el conseller d'Interior, Felip Puig, va anunciar que estudia la possibilitat de querellar-se contra el president de Justícia i Pau per les declaracions que va fer sobre els incidents del 15 de juny davant del Parlament de Catalunya.

Oliveres va insinuar que agents de paisà haurien iniciat la violència al voltant del parc de la Ciutadella “perquè se que en ocasions anteriors s'ha produït”. Tot i això, el professor de l'UAB va rebutjar qualsevol tipus de violència, “vingui d'on vingui”, i va afirmar que “aquesta violència l'ha exercit una part mínima, absolutament mínima, dels concentrats i d'aquelles persones que estaven a l'acampada”.

Els 15 signants del manifest Nosaltres també som Arcadi Oliveres són Manuel Castells, Carlos Jimenez Villarejo, Anna Monjo, Maruja Torres, José Luis Sanpedro, Joan Subirats, Jaume Botey, Olga Rodríguez Francisco, Tica Font, Joan Coscubiela, Alfons Barceló, Carles Taibo, Pere Ortega, Carlos Sánchez Almeida i Vicent Partal. Tots ells han demanat que qualsevol procediment legal per part del conseller d'Interior contra el Doctor Oliveres es faci extensible als signants de la declaració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.