Política

barcelonès nord

El Punt publica dilluns tota la informació dels resultats

El diari oferirà l'escrutini de tots els municipis del Barcelonès Nord, a més de les primeres reaccions dels caps de llista

Durant tota la setmana vinent El Punt seguirà ampliant la informació

El diari El Punt farà una àmplia cobertura de les eleccions municipals que tindran lloc demà diumenge a tot el territori català. L'edició al Barcelonès Nord de dilluns, 23 de maig, dedicarà cinc pàgines íntegres a explicar com ha transcorregut la jornada electoral de demà als cinc municipis de la comarca: Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. La informació inclourà l'anàlisi acurada de l'escrutini electoral, la reacció dels grans protagonistes de la vetllada, les fotografies que resumiran la jornada electoral i la imatge, una a una, de tots els regidors que integraran les cinc corporacions municipals de la comarca durant els pròxims quatre anys.

Tota aquesta informació complementa, però encara no culmina, el seguiment que el diari El Punt ha realitzat d'aquesta campanya electoral, a la qual, en el cas de l'edició del Barcelonès Nord, ha dedicat més de cinquanta pàgines de seguiment del dia a dia dels principals partits amb representació a l'Ajuntament i, fins i tot, d'alguns que aspiren a entrar-hi per primer cop en la seva història. Durant la campanya, El Punt ha publicat una entrevista amb tots els caps de llista, una anàlisi de cada municipi amb l'opinió ciutadana, un perfil dels caps de llista amb més opcions d'assolir demà la victòria i, entre d'altres, una secció dedicada a cada districte de Badalona.

A partir de dimarts i durant tota la setmana vinent, el diari encara oferirà als seus electors un ampli seguiment d'aquests comicis, amb entrevistes i amb la cobertura de l'activitat de les principals formacions durant els dies posteriors a la cita dels ciutadans amb les urnes. El Punt també farà un seguiment especial dels plens de constitució dels nous ajuntaments, l'11 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.