Política

DAVID LLENSA

ALCALDABLE DE CIUTADANS PER CALONGE I SANT ANTONI (CCSA)

“Nosaltres més que polítics som ciutadans”

“CCSA representem la renovació política, perquè hem sabut aglutinar a la nostra llista diverses corrents independents”

“Hi ha un govern que va néixer a través d'un pacte gràcies al transfuguisme”

David Llensa afronta el repte de liderar el partit que ha tingut com a referent Josep Roselló.

Com valora la situació actual a Calonge?

Hi ha una acció de govern que va néixer a través d'un pacte gràcies al transfuguisme. Aquest llegat ens ha deixat un atur de rècord, amb un creixement del 12% el darrer any, i un malbaratament de recursos, amb una acció de govern molt poc centrada a solucionar els problemes reals del municipi.

Quines són les seves propostes?

Nosaltres representem una forma totalment contraposada a l'actual govern i, en aquest sentit, volem apostar per la legalitat jurídica i la transparència dins de l'acció de govern, així com la financera. També pensem que caldrà fer una auditoria, però feta per la mateixa administració, no cal anar a buscar una empresa externa. Estem força indignats per l'actual manera de fer política, perquè representa uns interessos molt determinats. Treballarem per l'atenció al ciutadà i crearem una figura que en diem l'observador: persona que informarà dels problemes del dia a dia. Pel que fa al Mas Pere crearem una comissió per resoldre aquest problema. També volem treballar per combatre la crisiseconòmica, per això crearem una borsa de treball, amb la qual volem generar uns 300 llocs de feina. I estar atents a la situació de moltes famílies i els seus problemes, a més, d'apostar per l'agricultura, la recerca i el desenvolupament.

El seu partit el va crear Josep Roselló. Ara, i amb vostè al capdavant, com defineix CCSA?

Penso que nosaltres representem realment la renovació política del municipi, perquè hem sabut aglutinar a la nostra llista diverses corrents independents. A més, disposem de l'experiència i el bon acompanyament de Josep Roselló. Som, de fet, una manera de fer totalment contraposada a l'actual govern, apostant per la transparència. Nosaltres més que polítics som ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.