Política

RICARD FONTANET ANGOSTO

ALCALDABLE DEL PP A PALAMÓS

“Apostem per posar les coses al seu lloc”

Es presenta argumentant que són un grup de joves preparats per fer un bon canvi

Creu que Palamós és un diamant en brut, tacat per la mala gestió del govern socialista

Aquest jove palamosí de 39 anys diu que la seva millor experiència és viure a Palamós i conèixer els problemes que realment afecten tots els palamosins. Sempre s'ha dedicat a l'àmbit del peix, treballant a l'empresa familiar, que procura promocionar Palamós.

Ricard Fontanet diu que són un grup de joves que fa uns anys que s'estan preparant activament, tot i que no eren visibles de cara a la gent palamosina.

Relleu polític, substituint el seu pare. Com ho porta?

En aquest relleu, a l'hora de parlar de política per a mi és el senyor Fontanet i des del punt de vista familiar és el meu pare. Ara del que es tracta és de tirar el poble endavant. El partit està molt agraït per la feina que ha fet el senyor Fontanet durant 24 anys lluitant pel poble amb les creences del Partit Popular i, sobretot, lluitant pels ciutadans de Palamós. En aquests moments hi ha un canvi generacional, un canvi en el qual entra la joventut amb força i amb ganes de fer les coses ben fetes. En aquests moments creiem que Palamós necessita un canvi de prioritats, de formes de governar i de model de poble.

Està preparat per estrenar-se en la política?

Creiem que estem preparats per fer un bon canvi a Palamós. Políticament potser hi haurà coses que no seran prou correctes, però seran seriosament molt fermes a l'hora de prendre les decisions que necessita Palamós. En aquests moments al Partit Popular estem apostant per posar les coses al seu lloc, coses que creiem que estan molt disperses.

Quines?

Doncs en l'aspecte d'immigració. Cal prioritat a l'hora d'ajudar la gent del poble, hem de lluitar amb mà dura contra la delinqüència i sobretot rectificar les equivocades polítiques d'immigració. Lligar les polítiques socials i la qualitat i la tranquil·litat de vida dels barris de Palamós. En aquests moments al Partit Popular apostem fort a Palamós perquè creiem que és un diamant en brut i tacat per la mala gestió del govern socialista. Per això Palamós necessita un canvi, no un canvi per canviar, sinó per anar en la bona direcció. Creiem que és un bon moment i la gent necessita que parlem clar, que siguem decisius i que diguem les coses tal com són.

Ser decisius vol dir que hauran de pactar amb algú...

No crec que sigui moment
de parlar de pactes. Nosaltres lluitem per entrar amb força a l'Ajuntament i si en algun cas s'ha de pactar, si s'escau, ja en parlarem. Potser la gent que parla de pactes és perquè
creu que amb els resultats
que obtindran n'han de parlar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.