Política

Àngel Rodríguez

Candidat d'ICV

"El govern no ha volgut saber res de l'oposició"

Com els afecta que el número de regidors per escollir passi de tretze a disset?

Dóna més de valor als grups més "voluminosos" però també fa que sigui una mica més fàcil sumar prou vots per tenir més regidors.

Per què no hi ha hagut un tripartit a l'Escala?

Ens havíem de fer socialistes. Volien que hi hagués un únic partit. Al final els hem convençut que el Parc Natural és bo, quan abans no volien sentir-ne a parlar. Volien que apliquéssim només el seu programa i nosaltres entenem que no havia de ser així.

Si fossin decisius per governar amb el PSC i ERC, què demanarien a canvi en aquestes eleccions?

Ja ens entendríem, hauríem de parlar de programa. Ens interessa molt la defensa del Parc Natural, que cada cop està menys clar per la pressió convergent.

S'han queixat, com CiU, de falta d'informació i de la manera de fer del govern municipal.

En Josep Maria, quan era alcalde, feia una reunió abans de decidir un tema i després podia fer el que volgués perquè n'havíem parlat. Ara ens saltem directament la reunió i anem seguint les coses com podem, moltes vegades a través dels mitjans.

Diria que el govern no ha volgut saber res de l'oposició?

Quan ha tingut el pacte fet no ha volgut saber-ne res.

Com valora la tasca del govern?

No ha estat gaire malament, però és que ens han arribat molts diners del Plan Zapatero que han permès fer moltes coses. Qualsevol ho voldria.

Això s'ha acabat.

Aquest mandat han estat de sort, el pròxim, no; i a més han aprofitat per retallar prestacions socials, amb una rebaixa del doble respecte de la resta de coses que s'han retallat a l'Ajuntament.

Ha faltat manca de sensibilitat social?

Convenia més inaugurar quatre coses abans del final del mandat i no haver de carregar la població amb contribucions especials.

L'Ajuntament disfressa la veritat quan diu que ha reduït el dèficit?

Ja estem acostumats a l'enginyeria econòmica: ni els números són tan bons com diuen ni tan dolents com afirma part de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.