Política

La llista vinculada al PSC a Ventalló es passa a CiU

Joan Albert serà l'alcaldable

Xavier Frigola repeteix com a candidat d'ERC i Ramon Compte encapçala una llista nova

La llista que actualment governa a Ventalló i que es va presentar per primer cop les eleccions municipals passades sota el paraigües de la marca blanca del PSC (Progrés Municipal) es passa a CiU. Segons ha pogut saber aquest diari, la candidatura serà encapçalada per Joan Albert, després que l'alcalde, Narcís Gasull, anunciés que no tornaria a ser alcaldable. La llista inclourà gent vinculada a la formació nacionalista i també a la candidatura vinculada als socialistes.

ERC també ha anunciat que Xavier Frigola, regidor des del 1999, repetirà com a cap de llista.

El pla general de fons

Mentrestant, la polèmica del pla urbanístic ha fet sorgir una llista nova a Ventalló, que ha nascut de la gent que forma part de la plataforma contra el POUM. Aquesta candidatura, que encapçalarà Ramon Compte, tem que l'equip de govern actual pugui enviar a Urbanisme el text refós del pla general a menys d'un mes i mig de les eleccions. El govern municipal diu que es farà d'aquí a quinze dies, i tot sembla indicar que el pla entrarà, doncs, en campanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.