Política

JOSÉ FERNÁNDEZ CELADA

CANDIDAT DEL PSC A L'ALCALDIA DE CALDES DE MALAVELLA

“Hem d'integrar tot Caldes, tots sumem”

Està convençut que si el PSC mobilitza els ciutadans de les urbanitzacions obtindran un bon resultat

Reivindica una llei de barris per potenciar l'estat de les set urbanitzacions del municipi

S'estrena com a candidat a Caldes amb l'esperança d'obtenir uns bons resultats i demostrar que són temps de treballar molt i ser ropers amb la gent. Fernández Celada, nascut a Lleó fa 60 anys i resident a Catalunya des del 1986, és un apassionat del Barça i l'esport, i ara que està prejubilat ha fet un salt amb convicció a la política –n'era militant de fa anys–, “ja que abans la feina a la Renfe m'ho impedia a causa de tants viatges a l'estranger”. Destaca la feina que han fet els companys de partit en l'últim any per aconseguir uns bons resultats el 22 de maig.

Per què es presenta?

Em presento per Caldes –on sóc conegut perquè vaig ser el cap d'estació– perquè vull que el poble progressi com mereix. A més, volem que el PSC tingui una agrupació a Caldes i vingui Quim Nadal a inaugurar-la.

Ara tenen un regidor.

Sí i tinc l'esperança de passar a tres. Més ja seria una sorpresa.

Què s'ha proposat?

Que són temps per a la política municipal. No m'interessa centrar-me en res més que en Caldes i la seva gent. Pensi que el 52% de la gent viu en set urbanitzacions, sense comptar les 200 masies habitades, i això vol dir que hi ha molta feina fer perquè hi ha zones sense pràcticament res. Hem d'integrar-nos.

El seu repte és clar.

Sí. El nostre resultat dependrà de la capacitat que tinguem de mobilitzar les urbanitzacions. Per això, el nostre lema és “Per Caldes i tots som Caldes”. Tots sumem i junts som més.

Com valora els últims 4 anys?

Han estat negatius, malgrat les coses que s'han fet bé, cal ser objectius. El mal és que haurem d'heretar un gran deute. Però no vull entrar en crítiques perquè fer d'oposició desqualificant és facilíssim; el més difícil sempre és aportar.

La crisi passa factura sempre.

Ara són temps de treballar molt, escoltar molt tothom i ser propers perquè, sobretot, els qui tinguin problemes cal intentar entendre'ls i ajudar-los.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.