Política

sant vicenç de montalt

Bisbal s'imposa i tornarà a ser el candidat del PSC a l'alcaldia

El primer secretari i rival li demana una llista que inclogui “totes les sensibilitats”

Finalment, Lluís Bisbal tornarà a encapçalar la llista del PSC de Sant Vicenç de Montalt de cara a les pròximes eleccions municipals. Així ho va decidir l'assemblea local del partit, ja que va atorgar 17 vots a l'ara cap de llista enfront dels 15 vots que va rebre el seu rival en aquestes primàries i primer secretari dels socialistes santvicentins, Òscar Fernández. Aquest darrer era el candidat que l'executiva local va proposar perquè fos el cap de llista, però finalment l'assemblea es va decantar per Bisbal. “No hi ha ferides, ara anem tots a una per un projecte comú”, va manifestar l'ara candidat, que va definir aquestes primàries com “un procés democràtic”. A més, Bisbal es va considerar “legitimat” per tornar a aspirar a l'alcaldia amb una sensació de “satisfacció i responsabilitat”.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC de Sant Vicenç de Montalt, Òscar Fernández, va reconèixer a Bisbal com a guanyador i no va dubtar a donar-li suport per poder aconseguir l'alcaldia del municipi. “Tindrà tota la meva col·laboració i farem tots els esforços possibles de manera unitària perquè el PSC aconsegueixi l'alcaldia”, va assegurar Fernández, que a la vegada va reclamar a Bisbal que “confeccioni una llista en què tinguin cabuda totes les sensibilitats del partit a escala local”. En aquest sentit, Bisbal va afirmar que “no hi ha cap problema a fer llistes integrades però s'ha de poder posar les persones més convenients en els llocs clau”. D'altra banda, mentre que el candidat es va mostrar disposat a “escoltar a tothom” en el moment de fer els pactes postelectorals, el primer secretari va manifestar ser més partidari de “no pactar amb CiU i poder arribar a acords per formar una unió de les esquerres a Sant Vicenç de Montalt. Lluís Bisbal serà el quart cop que es presenta com a candidat. Va ser alcalde del municipi durant el mandat 2003-2007 i actualment és regidor de Gestió Econòmica en el govern format per CiU, el PSC i AxSV. Per la seva banda, Òscar Fernández va anunciar que seguirà sent el primer secretari del PSC al municipi, i també va ser tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social, Cultura i Joventut durant el mandat del 2003-2007 quan Bisbal era alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.