Política

Iniciativa per Alboraia posarà en marxa una plataforma d'expressió ciutadana en Internet

Pretén que els veïns manifesten els seus problemes i la visió del poble que desitgen

El portaveu d'Iniciativa per Alboraia, Àlex Raga, ha registrat a l'Ajuntament un document amb propostes de millora de diferents problemes del poble i una pregunta envers la situació del terreny on s'erigeix la piscina coberta municipal.

Les preguntes es refereixen a la situació del contenidor Roba Amiga i als contenidors de fem situats a l'avinguda Diví Mestre, als excrements d'animals que es poden trobar a les voreres d'aquesta avinguda i als passos de vianants que uneixen el carrer Tribunal de les Aigües amb la rotonda d'eixida cap a València.

Per al portaveu local de la formació ecosocialista, la política hauria de ser una “eina de participació ciutadana” i “no esperar a les eleccions per a fer propostes i millores”. En aquest sentit, ha anunciat el llançament d'una “plataforma d'expressió ciutadana en Internet“ perquè els ciutadans que així ho desitgen donen la seua visió del que volen que siga el poble i els problemes que han detectat als carrers i volen que se solucionen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.