Política

Col·loquen el simulacre d'un artefacte a casa d'una regidora del PP a Agoitz

País Basc

Agents de la Guàrdia Civil de la localitat navarresa d'Agoitz han retirat, aquesta nit, un artefacte simulat que havia estat col·locat prop de la casa d'una regidora del Partit Popular de la localitat de Burlata, Pilar del Valle, segons ha informat la delegació del govern de Navarra.

Va ser el marit de la regidora, Sergio Uría, qui, en adonar-se de la presència d'una "carmanyola" al costat de la porta d'accés al garatge de casa seva, va alertar la Guàrdia Civil.

Els agents desplaçats al lloc dels fets van poder comprovar que es tractava d'una "petita carmanyola plàstica que tenia un adhesiu amb les sigles D3M i, a l'interior contenia un líquid que semblava gasolina i cables elèctrics sense connexió", motiu pel qual l'acció va ser considerada una falsa alarma.

El coordinador de la comissió que constitueix el PP de Navarra i de la qual Del Valle i Uría són membres, José Ignacio Palacios, ha afirmat que els dos afectats estan "molt tranquil·ls" i que els fets no han fet més que "reforçar les seves conviccions".

Palacios ha aprofitat per condemnar els fets, als quals "desgraciadament estan acostumats des de fa molts anys" i ha ofert la seva "solidaritat i suport" als afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.