Política

Funeral a Madrid pel Guàrdia Civil assassinat per ETA

L'agent ferit en l'atemptat de Baiona es troba en coma i sense simptomes d'activitat cerebral

Les restes del guàrdia civil Raúl Centeno, assassinat ahir al sud de França per ETA, seran incinerades al cementiri madrileny de l'Almudena un cop acabi el seu funeral, que té lloc aquest migdia al pati de la seu de la Direcció de la Guàrdia Civil a Madrid.

Fonts de l'institut armat han avançat que durant el funeral s'imposarà a la víctima mortal la Creu al Merit de la Guàrdia Civil amb distintiu vermell.

L'agent ferit, en estat molt greu
El guàrdia civil Fernando Trapero, ferit ahir en atemptat a Capbretón (França), continua en estat de coma i sense símptomes d'activitat cerebral, segons l'últim informe mèdic per l'hospital Cotê Basque de Baiona, on es troba ingressat.

Trapero, de 23 anys, presenta una única ferida de bala de cap i pateix un edema cerebral. L'agent no ha experimentat millora en les últimes hores ni se li ha detectat activitat cerebral".

Ángel Piquemalle, director de l'Hospital Côte Basque de Baiona on es troba internat el ferit, ha comunicat que al llarg d'aquest diumenge "se li practicarà un nou escànner per confirmar el seu estat clínic".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.