Política

Proves "biològiques" demostren que els etarres detinguts són els de l'atemptat a Capbreton

Arriben a Getafe les reestes mortals del Guàrdia Civil Fernando Trapero

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha confirmat que existeixin "proves de tipus biològic" que confirmen que els dos presumptes etarres detinguts per les Forces de Seguretat franceses formaven part del comando d'ETA que dissabte va matar dos guàrdies civils espanyols a Capbreton (França).

En una roda de premsa celebrada al Congrés, Rubalcaba ha explicat a més que els dos detinguts es disposaven a entrar a Espanya des de França per atemptar i ha revelat que havien fet pràctiques de tir; "Estaven preparant-se per matar", ha remarcat.

El titular d'Interior ha afegit que els esforços en la investigació se centren ara en localitzar el tercer integrant del comando responsable de l'atemptat de dissabte.

D'altra banda, aquest dijous a la tarda ha arribat a  Getafe el cos sense vida de Fernando Trapero, el Guàrdia Civil que va quedar greument ferit per l'atemptat i que finalment va morir dimecres. Divendres al matí s'oficiarà un funeral d'estat i posteriorment, les restes de Trapero seran enterrades a la localitat avilesa d'El Tiemblo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.