Política

ETA entra en campanya amb una bomba a la seu del PSE a Lazkao

Eleccions a Euskadi

Una bomba ha explocat cap a les tres de la matinada a la seu del Partit Socialista d'Euskadi (PSE) a Lazkao (Guipúscoa) sense causar víctimes, tot i que sí que ha provocat importants danys materials al local i als edificis del voltant.

El departament basc d'Interior ha informat aquest dilluns al  matí que l'artefacte estava format per 8 quilos de material explosiu.

Un comunicant anònim que ha dit parlar en nom d'ETA ha trucat cap a la 1h de la matinada al servei d'emergències en carretera DYA de Sant Sebastià alertant que l'explosió tindria lloc a les dues de la matinada.

Moments abans de l'avís d'ETA, una patrulla de l'Ertzaintza havia detectat la presència d'una motxilla sospitosa davant la porta de la seu socialista. La policia ha acordonat la zona, ha desallotjat un bar i s'ha avisat els veïns.

Després del primer avís a la DYA, la mateixa persona que havia avisat en nom d'ETA ha tornat a trucar per rectificar el seu comunicat i informar que la bomba explosionaria a les tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.