Política

QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per front a millores de la piscina municipal

El ple de L’Ajuntament de Quart va aprovar dilluns una modificació de pressupost per un import de 96.460,60 euros per fer front a diverses necessitats del municipi. La més important serà la inversió de 80.000 euros destinats a la millora de la piscina municipal per aquesta temporada d’estiu. “Posarem a punt un equipament molt deteriorat i que serà estratègic aquest estiu, amb els episodis de calor i la situació actual de sequera”, va explicar l’alcalde Quart, Ferran Rodero.

El consistori també va aprovar per unanimitat de tots els partits el conveni marc de col·laboració amb el Consell Comarcal del Gironès per a la construcció a Girona d’un nou Centre comarcal d’acollida i adopció d’animals de companyia abandonats. La seva creació permetrà als ajuntaments del Gironès disposar d’una instal·lació adequada per acollir els animals i donar-los l’atenció necessària.

A part dels punts esmentats, també es va aprovar, per unanimitat, la constitució de la Comissió Especial de Comptes, la qual té com a objectiu garantir la supervisió i la fiscalització dels comptes municipals, un requisit fonamental per assegurar la transparència i la responsabilitat en la gestió dels recursos públics. La Comissió estarà formada per un membre designat per cada grup municipal i utilitzarà un sistema de vot ponderat.

El president de la comissió serà Ferran Rodero, designat pel Grup Municipal de Gent de Quart. Els altres membres seran: Pere Cabarrocas, del PSC; Carles Gutiérrez, de Quart Actiu; Carles Serra, de CUP-AMUNT, i Maria Sánchez, de ERC-AM, a més del secretari-interventor i el tècnic de serveis econòmics de la corporació..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]