Política

La ministra de Foment: "ja queda menys"

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha dit que comprèn la frustració i les molèsties que les obres del TGV provoquen en els usuaris de Rodalies i els ha demanat confiança i paciència "perquè la solució definitiva és cada vegada més a prop": al desembre.

La ministra ha assegurat que al setembre ja es notarà una millora quan estiguin operatives les vuit vies de rodalies de l'estació de Sants, i ho ha remarcat amb un "ja queda menys".

Álvarez ha reiterat les paraules dels responsables de Renfe i Adif i ha justificat els problemes dels trens amb les obres del TGV.

El Prat
Pel que fa a El Prat, la ministra s'ha negat a admetre que l'aeroport pateixi mancances en infraestructures i ha assegurat que les cues a l'hora de facturar són problema de les aerolínies i no pas de l'aeroport.

La ministra també ha destacat que Catalunya és "on més inversió hem executat i la primera comunitat autònoma en el pressupost del Ministeri el 2007".

Magdalena Álvarez ha visitat aquesta tarda l'Aeroport del Prat, que va tenir problemes el cap de setmana passat amb la recollida i repartiment de maletes, i s'ha desplaçat després a l'estació de Sants, on ha pogut comprovar l'estat de les obres per a l'arribada del TGV a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.