Política

Autobusos des de tota la demarcació

Els ciutadans que vulguin assistir a la manifestació de Barcelona contra la sentència de l'Estatut tindran múltiples opcions per fer-ho, ja que des de molts municipis s'organitzen autobusos que aniran fins a la capital catalana. A Girona, Òmnium ha previst la sortida a les 3 de la tarda des del punt de benvinguda, a la zona de la Copa. A Figueres, els portaveus de quatre grups municipals –CiU, ERC, ICV i el PSC– van acordar pagar els autocars amb les retribucions que reben els grups. L'organització de la manifestació la fa Òmnium Cultural, i s'hi ha adherit la plataforma Figueres Decideix. Des de la comarca de la Selva s'han previst diversos punts de sortida perquè els ciutadans puguin anar a Barcelona, i en aquest cas són totalment gratuïts. Així, la sortida és a Santa Coloma de Farners, a 2/4 de 4 a l'estació de busos. Des de Tossa també se surt de l'estació, però a 1/4 de 4. La plaça de la Vila serà el lloc de sortida des de Lloret, a 2/4 de 4, i des de Blanes la sortida es farà des de la plaça de Catalunya, a 3/4 de 4.

Des del Baix Empordà, entre altres municipis sortirà un autobús des de Sant Feliu de Guíxols que a les 3 de la tarda agafarà el camí de Barcelona des de l'estació d'autobusos. Des del Gironès també hi haurà comitives cap a Barcelona des de Sarrià de Ter, on l'entitat de Sarrià Decideix ha previst que tots els que s'hi apuntin rebin senyeres a l'autocar. També Cassà farà autobús, com també serà el cas d'Olot, amb sortida a les 3 de la tarda. Al Ripollès n'han organitzat des d'ERC i des de CDC del Ripollès, amb sortida a les 3. Al llarg de la setmana es preveu que el nombre de municipis que organitzen autocars per a la manifestació de dissabte augmentarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.