Política

El Bloc d'Alboraia exigeix al PP que baixe el sou a regidors, grups i alliberats

Explica que els regidors cobren 1.800 euros bruts al mes per deu hores setmanals

La regidora del Bloc a l'Ajuntament d'Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat a l'equip de govern del PP que reduïsca el sou als regidors de l'equip de govern, les partides dels grups municipals, i despatxe el personal de lliure designació. «Aquestes mesures haurien de donar exemple, ja que molts ajuntaments i altres institucions estan aplicant mesures d'estalvi que afecten els sous dels càrrecs electes, i el PP d'Alboraia no ha fet res de moment», explica Belloch. La regidora de l'oposició assegura que hi ha regidors que «cobren quantitats astronòmiques, ja siga perquè estan alliberats a jornada completa o perquè per 10 hores de faena setmanal cobren 1.800 euros al mes».

El Bloc també proposa eliminar el personal de confiança que té contractat l'equip de govern, així com reduir les partides destinades als grups municipals de l'Ajuntament, i que serveixen per a finançar una part del funcionament dels partits polítics triats i representants en el Ple municipal amb el vot dels ciutadans (PP, PSOE, BLOC i CIALBO). «Concretament, el PP rep per aquest concepte al voltant de 50.000 euros anuals de diners públics», expressa Belloch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia